Mirko Kodić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Harmonikaš Mirko Kodić nije se danas pojavio na Lešću kako bi svom sinu, Aleksandru, dao 40 dana, koji je iznenada preminuo u snu.

Mirko se, međutim, nije pojavio, a sada je otkriveno i zbog čega.

Kako kaže njegova supruga Silvija, Mirko je prikovan za krevet i nije u mogućnosti da ustane.

Sve nas je iznenadilo, Mirko se razboleo i eno ga leži u krevetu. Ne može da se podigne... Kuća je puna prijatelja, a on leži u krevetu, ne znam šta nas je strefilo, želeo je na današnji dan da sinu na grobu svira Zvezdinu himnu. Toliko je imao planova za danas, ali viša sila ga je sprečila - rekla je njegova supruga Silvija Kodić za "Republiku".

Podsetimo, sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, koji je preminuo iznenada u 30. godini života, sahranjen je na Lešću.

Brojni prijatelji, rodbina, ali i kolege njegovog oca sa estrade, došli su tada na Lešće kako bi Aleksandra ispratili na večni počinak.

Gordana Šaulić, udovica pokojnog Šabana Šaulića, sa ćerkom Sanelom, Zorica Brunclik i Kemiš, Era Ojdanić, Vera Matović, Aca Ilić i Bilja Jevtović sa sinom, predsednik FK Crvena Zvezda Svetozar Mijailović, Dragan Kojić Keba sa porodicom, Dejan Bodiroga, bili su samo neki pod poznatih koji su tada došli na sahranu.

Inače, pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading