Mirko Kodić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Danas porodica Kodić, na groblju Lešće, obeležava 40 dana od smrti preminulog Aleksandra Kodića, sina našeg poznatog harmonikaša Mirka.

Mešu prvima su došli kum Keba i udovica Šabana Šaulića, Goca. 

Majka pokojnog Aleksandra, Jasna, nije mogla da dođe sebi od plaklanja, a njoj je sve vreme pružala podršku Goca Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića. 

Goca je stigla sa velikim buketom cveća i odmah prišla da zagrli neutešnu Jasnu koja je grcala u suzama zbog strašnog i iznenadnog gubitka sina Aleksandra. 

Podsetimo, sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, koji je preminuo iznenada u 30. godini života, sahranjen je na Lešću.

Brojni prijatelji, rodbina, ali i kolege njegovog oca sa estrade, došli su tada na Lešće kako bi Aleksandra ispratili na večni počinak.

Gordana Šaulić, udovica pokojnog Šabana Šaulića, sa ćerkom Sanelom, Zorica Brunclik i Kemiš, Era Ojdanić, Vera Matović, Aca Ilić i Bilja Jevtović sa sinom, predsednik FK Crvena Zvezda Svetozar Mijailović, Dragan Kojić Keba sa porodicom, Dejan Bodiroga, bili su samo neki pod poznatih koji su tada došli na sahranu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading