Marinko i Slavica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Porodica Rokvić pre dve godine ostala je bez stuba i oslonca kada je legendarni pevač Marinko izgubio bitku sa opakom bolešću.

On je iza sebe ostavio suprugu Slavicu, sa kojom je dobio dvojicu sinova - Nikolu i Marka, kao i vanbračnog sina Marija.

Braća Rokvić veoma su bliski i nakon očeve smrti drže se zajedno, a Slavica očigledno ne pravi razliku između svojih sinova i Marinkovog naslednika, što je sada i javno pokazala.

Naime, ona je veoma aktivna na Instagramu gde je sada komentarisala fotografiju na kojoj su Nikola i njegova supruga Bojana, koji važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

„Kažu da kruška ne može da padne ispod drveta jabuke. Za vašeg oca i mene porodica je bila svetinja. Ponosna sam majka jer ste ti, Marko i Dario sa svojim predivnim ženama i dečicom napravili male hramove ljubavi od svojih porodičnih gnezda gde svaka molitva iz srca i duše prerasta u životnu radost“, poručila je Slavica i dodala:

 

 

„Radujmo se zajedno, deco moja draga“, glase reči Slavice Rokvić koje je uputila i Marinkovom vanbračnom sinu. Ona je ovim gestom oduševila korisnike Instagrama i dobila veliki broj lajkova za komentar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading