Vesna Joksimović
Foto: Alo/Printscreen

Vesna Joksimović, bivša supruga Željka Joksimovića, često je u žiži interesovanja  zbog objava na društvenim mrežama, a sad je ponovo pokrenula veliki broj komentara svojom novom objavom.

Naime, Vesna se razočarala u pojedine prijatelje, pa je javno iznela svoj sud o njima, a sebe okrivila što je birala takve ljude za svoje bliske.

- Ne, neću ignorisati da se "zahvalim" prevarantima od prijatelja koji zovu samo kada je lepo i treba nešto… Taj polusvet je samo moj promašaj. Adio! - navela je ona, očigledno razočarana u ljude oko sebe.

- Što si finiji, to si jeftiniji! Zato nebitne na ignor! - napisala je Vesna Joksimović u drugoj objavi.

Inače, Vesnino devojačko prezime je Avramović i potiče iz istog grada kao i pevač, Valjeva. Ona je bila Željkova ljubav iz srednjoškolskih dana, koja je krunisana brakom kada je Željko imao 23 godine. U braku su dobili ćerku Minu.

Vesna se javno ne eksponira, osim na mrežama, ali zato provod ne propušta i za isti ne treba joj povod. Jednom prilikom viđena je u društvu Vite Tarota, koji se takmičio u Parovima, a čak je imala i fotku sa njim na svom Instagram storiju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading