Momir
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Rada Manojlović svojevremeno je priznala da je Rada je sama priznala da je zbog Momira Gajića, ostavila Milana Stankovića sa kojim je tada bila u vezi.

Rada i Momir rastali su se posle tri godine, u ne baš prijateljskim odnosima. Pevačica je kratko poručila da će on ostati upamćen kao bivši dečko Rade Manojlović, dok je Momir izjavio da je Rada najbolji dokaz da ne treba biti sa pevačicom.

Momir se u međuvremenu preselio u Ameriku. U srećnom je braku sa lepom Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dve ćerke. Ona je pravnica, ali se na Floridi bavi prodajom i pravljenjem rođendanskih torti.

On je međutim ovih dana primećen u Beogradu sa suprugom u jednom lokalu. Naime, to dokazuje snimak koji je osvanuo na TikToku, a verujemo da su stigli u Srbiju zbog predstojećih praznika.

Podsetimo, nakon Rade košarkaški menadžer bio je i sa glumicom Jelisavetom Orašanin koja je imala veliki pik na pevačicu. Sa druge strane, iako se nisu rastali u harmoniji, Rada je srela Momira 2017. na aerodromu i tada su se srdačno pozdravili. Čak je upoznala i njegovu suprugu, a tom prilikom neprijatna je bila samo Gajićeva sestra koja nikada nije mirisala Manojlovićevu.

Ostaje da vidimo da li će se nekim čudom Momir i Radmila sresti i ove zime u prestonici Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading