Zorica Erić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić javno je govorila o bolesti zavisnosti i svojoj borbi.

Naime, ona nije krila da je imala problem sa narkoticima i alkoholom, a uz stručnu pomoć, volju i podrške porodice, uspela je da sve ružno ostavi iza sebe.

Pevačica se nedavno prisetila dana kada je javno izgovorila i sebi priznala da je zavisnik, te odlučila da promeni život iz korena.

– Pet godina. Tačno pet godina otkako sam prvi put na glas izgovorila da sam zavisnik. Pet godina od prvog odlaska kod lekara. Pet godina bez alkohola i droge. Pet godina potpuno novog života. Pogledajte me sada. Nikad lepša i mlađa. Nikad jača. Ne želim aplauze, samo da vam poslužim kao primer da sve možete– napisala je Zorica u objavi na Fejsubku.

Inače, Zorica je otvoreno govorila o periodu kada je bila u kandžama poroka.

- Ništa nisam koristila, osim kokaina, uglavnom se to konzumiranje vezivalo za posao. Znači kad odem da radim, tako krene, daj da popijemo, piće dva, tri. Ja sam već i govorila o tome javno, mi muzičari uvek kad se sastanemo i kad dođemo na svirke, kao fora pijemo da zagrejemo grlo, popijemo dve, tri čašice. Posle toga, meni dođu neke hajdučke ideje, dok ostalima naravno ne. Kod mene se konzumacija vezivala za posao samo, odnosno za konzumaciju alkohola. Nikada bez alkohola nisam uzimala. Bukvalno sam imala kod sebe, ali to sam skrivala i čekalo je sledeću tezgu – pričala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading