JA SAM SMUVALA ŽELJKA, PRVA SAM GA POLJUBILA: Evo kako je počela Cecina i Arkanova veza, pevačica otkrila sve detalje
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Ceca Ražnatović godinama je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a sada se osvrnula na početak njihove veze.

Ceca je priznala da je ona smuvala 21 godinu starijeg Arkana, a pažnju joj je privukao još kada ga je videla u Plejboju.

- Početkom devedesetih imala sam nastup u Nemačkoj... Svratila sam na benzinsku pumpu da kupim neke sitnice. Kupila sam i magazin "Plejboj". Kada sam kasnije sela i prelistala ga, u njemu sam ugledala čoveka svog života! Nisam razumela šta piše u intervjuu jer je bio na nemačkom, samo sam zurila u njegovu fotografiju. Pomislila sam: "To je, dakle, taj Arkan!" Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikad videla i tog trenutka sam poželela da budem njegova žena - rekla je Ceca, pa otkrila kako je izgledao njen i Arkanv prvi susret.  

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Tada su kružile priče i izmišljotine da me je Željko ošišao, a onda mi je prišao i rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila - priznala je pevačica, pa otkrila šta ju je privuklo. 

- U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun - rekla je ona, pa otkrila kako su njeni roditelji reagovali na to što je u odnosu sa dve decenije starijim muškarcem.

- Oni su već čuli iz medija da smo nas dvoje zajedno, ali su mislili da će me to brzo proći. Međutim, kada sam im rekla da se udajem za Željka, umalo nisu pali u nesvest. Otac se u tom momentu uozbiljio i zapretio mi... Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: "Možete svi da se poubijate, udaću se za njega, jer ga obožavam." Kada su ga upoznali, odmah su ga zavoleli! - zaključila je Ražnatovićeva za Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading