Vanja Đorđevska
Foto: Printscreen/Foto: Prinstcreen

Brojne javne ličnosti oglašavaju se potresnim porukama i objavama povodom ubistva devojčice Vanje Đorđevski čije je beživotno telo pronađeno nakon što je saopšteno da je nestala 22. novembra. 

Za ubistva je osumnjičeno pet osoba, navodi se da je jedan od njih pobegao iz zemlje.

- Ah Vanja... Suze ne staju, kao da te poznajem. Počivaj u miru. Bog će im suditi - napisala je pevačica Elena Risteska.

- Oprosti nam Vanja. Putuj u beskonačnost. Nikada te nećemo zaboraviti i nikada nećemo oprostiti jedni drugima. Saučešće porodici. Počivaj u miru - napisala je pevačica Tamara Todevska.

- Nema reči koje bi opisale ovu užasnu tragediju. Svi smo veoma besni i veoma tužni. Počivaj u miru, slatka devojčice - napisala je pevačica Karolina Gočeva.

Inače, policija i dalje rasvetljava sve okolnosti ubistva 14-godišje devojčice iz Skoplja, Vanje Gorčevski, a kako je saopšteno na konferenciji za medije, motiv za zločin je koristoljublje.

"Motiv je lični interes, gde su osobe, uz saglasnost člana porodice, organizovali izvršenje krivičnog dela, sa ciljem da izvuku novac od majke", naveo je ministar policije Oliver Spasovski.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading