nada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nada Topčagić otkriva da je po njen brak mogla biti kobna šljiva, oko koje se posvađala sa suprugom Zlatkom Đorđevićem.

Naime, po sopstvenom priznanju, zbog sadnice šljive pao joj je mrak na oči, pa je tako neuračunljiva krenula na Zlatka.

- U Banovcima, gde imamo vikendicu, zasadila sam šljivu, ali se Zlatko iznervirao što nije bila u vrsti sa ostalim voćem i iščupao je. Tako smo nekoliko dana, ja sadila, a on vadio sadnicu iz zemlje, dok mi nije pao mrak na oči. Komšije su nas gledale kao ludake. Kada sam videla da je šljiva ponovo iščupana, dohvatila sam ašov, kojim sam riljala, i uz salvu psovki krenula ka njemu. Bežao je jer je video da sam neuračunljiva u tom trenutku. Danas bi mi bilo žao da sam ga stigla i ubila. Sreća da je ućutao i sabrao se, jer ja ne bih odustala - prepričava Nada situaciju i dodaje:

- To nas je ojačalo kao par, jer smo dugo razgovarali posle čitave halabuke i tako upoznali međusobne temperamente. A ta šljiva i danas postoji, jedina je van vrste i rađa plodove tek s vremena na vreme. Nije lako očuvati brak, naročito što sam ovako žestoka i eksplozivna. U svakom braku neko mora da pali, a neko da gasi vatru. U mom sam ja piroman, prenosi Blic.

Podsetimo, Nada je nedavno otkrila da je nasrnula i na kućnu pomoćnicu koja joj je čuvala sina i tom prilikom pokrala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading