Milica
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/ilustracija

Milica Todorović svojevremeno je ispričala kako je Darko Lazić na auto-putu vozio brže nego što je dozvoljeno. Naime, on nije hteo da je posluša i usliši njene molbe da uspori.

Bili smo put Jagodine, išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio... Baš je bilo sunčano taj dan i odjednom kreće kiša, pljusak neverovatan i Darko je vozio negde 170-180. Ja ga sve vreme opominjem: "Uspori malo, uspori malo", a on meni: "E, nemoj se sekiraš". Kako je roknula kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine što prave kamioni i tu smo krenuli da se okrećemo - rekla je Milica i dodala:

- Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila, rekoh: "Ako nas sad neko grune, odosmo do bugarske granice dole". Ali, ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotina. Ja se nadam da je naučio neku lekciju. Voleo je on tako da vozi brže - ispričala je svojevremeno Milica u "Amidži šouu".

Podsetimo, Milica je sinoć bila specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a na koju Prijinu pesmu posebno otkida, pogledajte u videu ispod teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading