OVO SU ĆERKE BAJE MALOG KNINDŽE Jedna je završila medicinu, a druga studira težak fakultet
Foto: Printscreen/Instagram/bajamaliknindza_official

Baja Mali Knindža se ne eksponira u medijima, a svoj privatni život krije od očiju javnosti, a isto slučaj je i sa njegovim naslednicama koje retko možemo da vidimo.

Ipak, pevač u svojim izjavama uvek ističe da mu je porodica na prvom mestu i da je ponosni otac šestoro dece.

On je jednom prilikom ispričao i čime se bave njegovi naslednici i otkrio da ih ne gura ka muzici, već su sami izabrali svoje životne pozive.

Njegova ćerka Ljiljana već neko vreme je u Americi gde igra tenis i završila je master na koledžu, Smiljana je završila medicinu, Anđela studira na Fakultetu za produkciju i režiju, dok je sin Nenad završio saobraćajnu.

- Svaki momenat sa decom mi je najbitniji. Nisam bio uz njih, jer sam često putovao zbog nastupa, ali svaki svoj slobodan dan gledam da im posvetim. Po tri meseca sam umeo da provedem na drugom kontinentu - rekao je Pajčin jednom prilikom.

Podsetimo, Baja Mali Knindža kaže da ne ide često u svoje rodno mesto, ali da voli da ode u svoj Gubin.

- Prošlo je 24 godine od mog prvog povratka. Bili smo kod naše crkve i bilo je 800 ljudi. Najpre smo pevali svi, a onda smo svi plakali. To su bile neshvatljive emocije. Video sam neke ljude koje sam znao od ranije, a sad su ostarili, kao što sam i sam ostario - kazao je Baja Mali Knindža za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading