CECI KITIĆ I MAJKA NA SAMRTI Vest o smrti bivšeg rukometašicu zatekla dok brine o teško bolesnoj majci
Foto: Youtube/Printscreen

Danas oko 17 sati zvanično je objavljena vest da je preminuo Milan Magić, bivši suprug Svetlane Cece Kitić i nekadašnji učesnik "Parova". Slavna rukometašica se odmah oprostila od njega putem društvenih mreža

- Poslednji pozdrav, Milane, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici Magić - napisala je slavna sportistkinja, a onda se tim povodom oglasila i saopštila za javnost da je spremna za još jedan gubitak:

- Sve što sam imala reći sam rekla u saopštenju. U Tuzli sam trenutno i to pored majke koja je jako bolesna. Molim vas da me razumete. Pozdrav - izjavila je Ceca za Kurir.

Podsetimo, Milan je Cecin četvrti suprug. Upoznala ga je slučajno u kafiću 2007. godine. Učestvovali su zajedno u drugoj sezoni rijalitija "Parovi", gde su se često svađali. Zamerala mu je što je tokom jedne žurke bio okružen devojkama koje su se skidale oko njega. Brak im se završio nakon završetka rijalitija, 2014. godine. Kako je govorila, zbog razlike u karakterima.

- Teško me je pratiti kao ženu-zmaja. Ali da ne verujem u brak, ne bih pokušavala toliko puta. Sa svakim suprugom sam se rastala bez teških reči - izjavila je tada slavna sportistkinja. Pre Milana, Ceca je imala tri braka. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading