Veljko
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Cecin sin Veljko Ražnatović danas je iznenadio svoju tetku Lidiju Ocokoljić. Ona danas slavi rođendan, pa joj je sestrić poklonio ogroman buket ruža sa vickastom porukom.

Naime, Lidija danas slavi divan dan u krugu najbližih, a Veljko je objavio fotografiju tetke i ruža u trenutku kada joj je poklanjao i uslikao njenu reakciju. Pototom je sve to pokazao pratiocima uz opis:

- Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci - napisao je Veljko, koji se našalio za godine, a zatim je "pecnuo" svog brata od tetke, Viktora.

- Šta si ti uzeo, glavonja? - napisao je još Veljko uz emotikon koji se smeje i srce, aludirajući na Lidijinog sina Viktora, a svog brata.

Podsetimo, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece. Svi oni nastanjeni su u viili u Ljutice Bogdana, a u planu je bila i selidba o kojoj je sama Ceca, Lidijina sestra govorila:

- Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene - rekla je Ceca u emisiji "Ceca show".

Inače, Veljko i njegova supruga Bogdana nedavno su obelodanili da čekaju treće dete, kao i da je u pitanju sin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading