Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Extra FM/Igor Pavlović

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi koncert u Zagrebu, a narednih dana na istoj lokaciji slede joj još četiri ovakva događaja.

Spektakl koji je napravila sve prisutne ostavio je bez daha, a nakon završene večeri Prija se obratila pripadnicima sedme sile.

U svom obraćanju mediji, Aleksandra je uporedila publiku u Beogradu i Zagrebu, te otkrila kako je doživela koncerte u ova dva grada. 

U Beogradu je bila zaista neverovatna emocija i svi su to videli. Večeras, neverovatna emocija, isto neka prelepa energija koju publika šalje. Jako sam srećna što sa ponosom mogu da kažem da imam ovakvu publiku i ovo želim da svako ko se bavi ovim poslom doživi - rekla je Aleksandra i zatim odgovorila na pitanje kada je imala veću tremu, u Beogradu ili Zagrebu.

- Uvek pred ovako velike koncerte, mada i kada su manji koncerti u pitanju, imam tu neku pozitivnu tremu. Ne mogu to da kontrolišem, ali kad izađem pred publiku uvek nestane trema. Dešavalo se nekoliko puta da, kada skačem ili plačem, zaboravim tekst pesme, zaboravim kad treba da "uđem" u pesmu, pa mi momci iz benda daju signale kako da nastavim, to je sve normalno, to se sve dešava na koncertima - otkrila je Prija na konferenciji za medije u Zagrebu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading