Poslednji koncert Lepe Lukić
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Legendarna pevačica Lepa Lukić pre nekoliko dana pala je niz stepenice  kada je u zgradi RTS- a snimala novogodišnji program.

Na licu mesta joj je ukazana lekarska pomoć, a preporučeno joj je i da se javi ortopedu kako bi snimila povređenu ruku i kolena.

Lepa je istakla da je nezgodi prethodilo to što nije doručkovala, a bolovi nakon pada su bili nepodnošljivi. 

- Vodili su me na snimanje, saplela sam se. Mislila sam da nema više stepenika, a ono bilo crno i ja nisam videla. Jedva hodam. Sve me boli, srećom da nisam glavom udarila, pala sam na ruku i nogu. Mislim da sam uganula samo ruku. Tog dana nisam ni doručkovala, baš sam se loše osećala. Ako mi bude oticala ruka i dalje, moraću da odem opet kod doktora - rekla je Lepa za Kurir.

Pevačica je istakla da nije došlo do preloma, iako se u potpunosti ugruvala. Hitna pomoć je, kako kaže, svakako reagovala, te se pevačica trenutno oseća znatno bolje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Lepoj desi slična nezgoda. Tako je ona početkom prošle godine pala u svom stanu, te je tom prilikom povredila glavu, a polomila je i jedan zub. I tada se loše osećala i trpela je jake bolove.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading