Jelena i Nataša
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

U poslednje vreme ne prođe ni jedan, a da pop diva, Jelena Karleuša, ne uđe u medijski sukob sa nekom poznatom osobom, što je i sada slučaj i to sa Natašom Aksentijević poznatijom kao Nataša DNK.

Naime, poznato je da je Jelena veliki borac za prava životinja, te da uvek i svuda pokreće ovu temu, što je opravdano, sa druge strane insinuacije koje nisu u skladu sa njenim stavovima navode je na još jedno javno oglašavanje.

Voditeljka Nataša DNK muku muči sa kilogramima godinama jer je veliki gurman, te gotovo stalno govori o hrani i ukusnim jelima. 

Ovoga puta, pop divi, Jeleni Karleuši ovo je opravdano zasmetalo, obzirom da je Nataša govorila o jelima sa životinjskim mesom.

U svom stilu, pevačica joj se obratila preko "Instagram storija".

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim-tvoja stvar) ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje budala. - napisala je na storiju Jelena Karleuša.

Poznata po britkom jeziku i iznošenju svojih stavova, koji su, barem u ovom slučaju opravdani, Jelena je još jednom stala na stranu nezaštićenih životinja!

Sem ovog puta, poznato je da Jelena često na svom instagram profilu diže svest ljudi o upotrebi životinja u svrhu ishrane, te o tome možemo i da se edukujemo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gogi

30.11.2023 23:12

Dobro Jeco dok ti se svidjao bosanski cevap nisi tako skakala u obranu zivotinja.