Aleksandra
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović rasprodala je karte za pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Međutim, pomama za kartama i dalje traje.

Na internetu se sada mogu naći ulaznice koje koštaju čak 100 evra, to jest tri puta više nego što su bile u slobodnoj prodaji. 

Za peti koncert, koji se rasprodao pre dve nedelje, zvanično nema više ulaznica u prodaji. Fanovi su čak formirali Fejsbuk grupu u kojoj se kupuju i prodaju karte za koncerte. 

Inače, Aleksandra će sutra održati prvi koncert u zagrebačkoj Areni, nakon koga joj slede još četiri. Pevačica je ostvarila ono što niko nije, a dok su joj od nekih kolega stizale poruke podrške i hvale, veliki deo je i onih koji ne mogu da pređu preko Prijovićkinog uspeha. 

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da se pojavljuje oglas za prodaju karte za koncert Aleksandre Prijović. Naime, jedna osoba je pre samo mesec dana ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena - čak 5.000 evra.

- Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam - napisao je muškarac u opisu oglasa.Podsetimo, nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na "zasluženom uspehu", ali i napravili par šala na njen račun.

Taj oglas osvanuo je nakon rasprodate četvrte zagrebačke Arene, kada datum za petu još uvek nije bio otvoren. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading