Milena Radulović
Foto: Printscreen/YouTube/K1 Televizija

Poznata glumica Eva Ras se redovno oglašava o aktuelnim dešavanjima.

Ona je na svom Fejsbuk profilu juče progovorila o silovanju aludirajući na slučaj glumice Milene Radulović i vlasnika dramskog studija "Stvar srca" Miroslava Aleksića.

Milena je pre više od dve godine optužila bivšeg učitelja glume za silovanje. Povodom njenih optužbi kao i optužbi još nekoliko devojaka, Miroslavu Miki Aleksiću sudi se u Višem sudu u Beogradu, a sledeće ročište zakazano je za 23. decembar.

Ne verujem… Kako verovati ispovesti ženi koja se toliko uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice, opisujući prodiranja prstiju, penetraciju kako je rekla, u njeno nevino telo, skidanje veša sa nje, kako je silovatelju bilo lako jer ju je gurnuo na klavir, kao da je prosto izuti hullahop čarape da bi potom i gaće smakao, govorila je da su iza vrata, a sasvim previdela da između dve prostorije uopšte vrata ne postoje, a to je evidentno to može svaka budala da vidi ako uđe u tu školu glume. Vrata ne postoje a silovana tvrdi da su iza vrata, dok je nju učitelj glume silovao, deca recitovala "oče naš"! Uzgred "oče naš" nije recitacija nego molitva - napisala je Eva i izazvala bes javnosti koje je ostala šokirana na ove reči poznate glumice.

Podsetimo, Milena se na poslednjem ročištu oči u oči srela sa Mikom. Ona je odgovarala na sva njegova pitanja, a opisala je i na K1 kako je saopštila roditeljima šta je preživela.

Znala je da će joj roditelji verovati, ali bila je svesna da ne mogu da joj pomognu i da će saznanjem šta se dogodilo da nose veliki teret, da osećaju krivicu, da se pitaju da li su mogli bolje.

- Oni su videli, mama mi je hiljadu puta pitala šta mi se desilo, gde mi je samopouzdanje, ali naravno da joj ovo nije palo na pamet. Ja sam bila svesna da, kad im kažem, život svima nama više neće biti isti, a teško mi je bilo da podnesem novu etapu da sad ni ovaj život neće biti isti. Žao mi je što im nisam rekla ranije, ali, s druge strane, jako je važno da se niko ne zavarava da se od toga može pobeći, sve smo bežale. Ako ne kažem onda nije, na postoji. Ne može tako. Samo je pitanje kad si ti spreman da to kažeš. Ne znam kad će ovo suđenje da se završi, ali velika stvar je da sam ja ovo završila - zaključila je Radulović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (29)

Loading
Mish

30.11.2023 15:10

Da se razumemo,ja stvarno ne volim Evu Ras! Ali sa ovim se 100% slazem! A verujte i mnigo drugih ljudi!!

Mario Šarafciger

30.11.2023 15:25

A lepo je Milena operisala onu kvrgicu na nosu,samo neznam kod kojeg hirurga , ali stvarno dobro uradjena operacija ,,,,,,,svaka cast . I ja bih da odstranim moju kvrgu

Ezra

30.11.2023 15:27

Daleko bilo, kao dacita odlomke iz knjige, bas mi degutantno, tolike godine cutanja a sad, ponovo prezivljava sve to, il se hvali il se zali, devojka nije u vinklu

Nina

30.11.2023 15:38

Zasto skandalozna? To je istina. Koliko he samo tipova promenila. Ne mize ucitelj glume da ucu nekoga a da ga ne dodiruje.To cini glumu...

Nikola

30.11.2023 16:13

Uopšte nije izazvala bes jer ima puno onih koji se slažu sa njom. Previše toga se tu ne slaže. Više liči na osvetu bivše.

Zoka

30.11.2023 16:21

Niko nije pitao Milenu, da li je bila nevina kada ju je Mika "silovao"

Mira

30.11.2023 16:54

Eva Ras koja se nikada nije proslavila nekim ulogama ili barem jednom dobrom ulogom. Ima sto godina i ko njoj daje pravo da ona nekog osudjuje ili neosudjuje. Koga uopšte zanima njeno mišljenje? Ona mrzi sve. Strašno je davati prostor ne relevantnim osobama.

Dragi

30.11.2023 17:19

Eva Ras je detaljno opisala i stoposto je u pravu

Mario Šarafciger

30.11.2023 17:36

Molim vas ako neko ima ime hirurga koji je Mileni operisao nos i odstranio kvrgu molim vas da mi jave ,hitno mi je i ja bih zeleo uraditi isto jer radi nosa imam problem sa vidom jer mi kvrga uvek smeta kad pogledam levo ili desno, Hvala

Nadica

30.11.2023 19:35

Bravo Evo, svaka čast!!! Ni ja joj ništa ne verujem, jer da se nekoj devojci to zaista dogodilo, nikada više ne bi kročila na časove glume, rekla nekome ili ne!!! Ali, njena ambicija je veča od svega, pa kada joj je karijera, opravdano stala i kada joj je Mika za prvu ulogu rekao da ništa ne valja, onda je "sve rekla" i naravno, krenula joj je karijera (Toma i ostalo)!!! Mika već više od 30 godina radi i radio je sa mnogim glumicama, mnogo lepšim od Milene i nije realno da je samo nju "silovao", a one ostale jadnice, koje je Milena nagovorila su tek nebitne i nove žrtve ove ambiciozne i nemoralne žene.

busplusije

30.11.2023 22:09

Koja farsa i razapinjanje čoveka bez suda. Jadna je toliko povređena da je ostala do faksa u toj školi, čak posle silovanja dovela i sestru!!! Sa druge strane, nigde je nije bilo do optužbe a od tada ne silazi sa ekrana. Koji užas i nepravda.

Marija

30.11.2023 22:32

Dovoljan mi je bio naslov da znam da je u pitanju eva ras.ta zena mrzi sebe do podne a od podne ceo svet.ni bog je nece

RASTKO

01.12.2023 06:33

I što je duže glumi sve joj bolje stoji - uloga

Duško

01.12.2023 16:15

Pre mnogo godina u mom kraju devojka tužila petoricu zbog silovanja. U međuvremenu svom neiskusnom mladiću prodala da je nevina i sklopili su brak. Međutim stiže poziv za sud, ona menja iskaz da bi joj brak opstao . Mladići su s njom imali samo analni odnos, tako reče. Momke oslobodiše do jednog, a ona sačuva obraz i brak. Toliko o istinskom događaju silovanja. I jednoj silovanoj ženi.

Degute

01.12.2023 18:32

Kao da je Mika neki dzin a ne sitan covek i kao da je ona sa 18 bila neko sitno dete pa nije mogla na klavirskim dirkama da ga sutne. E ali bila je toliko zbunjena da je skinula i gace i hulahopke. Evo svi kad smo sokirani od zbunjenosti skidamo gace. Maaa sram je bilo! I nju i njenog vajnog profesora.

Samosvesna građanka

01.12.2023 20:00

Pažljivo odslušati emisiju koja je na Jutjubu pod naslovom ,,UČENICI MIKE ALEKSIĆA: VRŠEN JE PRITISAK DA PODRŽIMO MILENU JER IZA TOGA STOJE „MOĆNI LJUDI“ (Svedočenja učenika Aleksićeve škole glume.)

Samosvesna građanka

01.12.2023 20:00

Pažljivo odslušati emisiju koja je na Jutjubu pod naslovom ,,UČENICI MIKE ALEKSIĆA: VRŠEN JE PRITISAK DA PODRŽIMO MILENU JER IZA TOGA STOJE „MOĆNI LJUDI“ (Svedočenja učenika Aleksićeve škole glume.)

Lepičin rodjak

01.12.2023 21:11

Vama svima, koji sudite ovoj devojci i smatrate da laže, želim da vam tako lepo sa muškarcima prodju sestre i rodjake, kao Milena sa Mikom, nek imaju takvu sreću u životu kao Milena sa svojim dobrim učiteljem.

Bumbar

01.12.2023 22:51

Jako ružni komentari! Eva niste bili prisutni, i ne komentarišite! Samo ko je doživeo silovanje, dobio je još jedno silovanjr javnosti!

Bumbar

01.12.2023 22:51

Jako ružni komentari! Eva niste bili prisutni, i ne komentarišite! Samo ko je doživeo silovanje, dobio je još jedno silovanjr javnosti!

Mario Šarafciger

02.12.2023 19:03

Molim, Molim vas, ako neko zna adresu ili obilni od Milene hteo bi istog hirurga radi kvrge na nosu ,zar niko ne razume moj problem

Kresoja Bill

03.12.2023 10:05

Eva je nadžak baba. Oduvek je bila nadrndana i svemu antiprotivna. Zaboravlja da ima još njegovih učenica koje su ga prijavile. Ali babi ni to nije dovoljno. A i bila je kod Mike kada već zna raspored prostorija. Ne znam samo da li je sedala na klavir?

Boro iz Pobede

03.12.2023 13:42

Da li mozete bar da cutite ako nista? Imate li trunke sramote?

mile

03.12.2023 14:51

Babo,idi okupaj se ,popij lekove i ne smrdi vise..

Vera

04.12.2023 15:29

Mi, sve zene, znamo: Milena laze! Ako je i bila sa profesorom, bila je dobrovoljno, nije silovana. Nije silovana, laze! Nisu ni njene druge koleginice, koje su je slicnom pricom podrzale i pridruzile joj se. Videli smo i kakve su im uloge...Ma, samo iskopirale holivudski trend silovanih glumica. Kratak put do slave ( makar kakve). Zene, medjutim, znaju: ako zena ne prijavi silovanje odmah, nikad nece. Ono " kazi sad ili zauvek cuti". Ove njihove price su zenski trikovi, na koje samo muskarci mogu da nasednu. Od zena, pak, samo one pristrasne, iz njihove najuze okoline, koje zele da veruju da je tako kako ove kazu. A one, lazu li, lazu !