TO JE ZAVRŠENA PRIČA: Bolno priznanje Džejle Ramović o raskidu, ne može više da ćuti: Bila sam šokirana
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Džejla Ramović izašla je iz duže veze, a sada se oglasila i priznala koliko joj je to teško palo.

- To je završena priča, prebolela sam ga. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: „To je kao da bivšem daješ drugu šansu“. Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike - iskrena je Džejla na temu momka s kojim je bila u ljubavi.

– Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti srećnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada samo doživela da je kafa na jednom aerodromu osam evra, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: „Ovo je baš skupo“ – ispričala je Ramovićeva koja tvrdi da nema problem sa nekontrolisanim trošenjem novca.

– Ponosna sam na sebe jer znam kako sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja – tvrdi pevačica za Grand online.

Podsetimo, Džejli je Marija Šerifović bila mentor tokom takmičenja, pa su se zbližile i prijateljski. To je mnoge navelo da insinuiraju kako su njih dve u vezi, ali su njih dve to više puta demantovale i istakle da je to čista budalaština.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading