Darko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pevačka karijera u drugom planu.

Naime, nakon razvoda pevač je pokrenuo biznis sa nekretninama, pa mu lova samo kaplje. Osim stanova koje od ranije ima u Srbiji, Filipović je kupio i dva apartmana u Grčkoj i, što se kaže, može da peva ali za svoju dušu, ne striktno za pare.

- Iako i dalje nastupa vikendom i ljudi ga vole, biznis s nekretninama mu je prioritet. Darko se baš razbija od para i više je nego zadovoljan. Nakon razvoda uživa u životu, finansijski je obezbeđen i bezbrižan kada je egzistencija u pitanju. Kako je odavno poznato da pametno ulaže novac, on se time ne hvali i ne razbacuje, pa sve što zaradi opet ulaže u biznis. Posle razvoda je kupio još nekoliko stanova, a u planu su mu još dva - kaže izvor za Kurir.

Podsetimo, Darko je početkom 2021. pazario dva apartmana u Grčkoj i otad ubira plodove svojih investicija.

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste. Nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna, na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - kazao je Filipović pre nekoliko godina kada je i kupio pomenute apartmane.

Podsećanja radi, Darko se prošle godine razveo od supruge Jasmine koju je uhvatio u preljubi, a koje se ona nijednog trenutka nije postidela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading