Vesna Zmijanac
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Kada se nedavno pojavio na jednom javnom događaju, pevač Slavko Banjac prisetio se duetske pesme sa Vesnom Zmijanac koja i danas važi za veliki hit.

Naime, u pitanju je numera „Ja imam nekog, a ti si sam“ koja se sluša na svim veseljima i uveliko spada u evergrin hitove.

- Ja sam prepustio Vesni da nađe još jednu pesmu koju ćemo otpevati. Ona godinama traži tu pesmu, ako mislite da je ostala na onoj pesmi, nije. Ona je težak sagovornik, a ako pronađe pesmu, imamo je sigurno. Skoro smo zajedno radili, hvala Bogu sada je dobro, gura svoju priču, radovali smo se našem nastupu i bilo je fenomenalno - rekao je Slavko, pa se osvrnuo na turbulentni život svoje koleginice:

- To je toliko jaka priča, naši životi se preklapaju od rane mladosti, ja sam sazrevao kao muzičar, nisam slutio da ću pevati. Život nas je odveo na različite strane, i onda se desila naša pesma. Ne smem da pričam šta je ona u životu prošla, a bio sam svedok mnogih trenutaka. Ona je fenomen jer je izdržala sve to, mnogo joj sada znači Bukulja, te turbulentne godine, ljubavi, emocije, to je sve iza nje, ali ona i danas ima potrebu da se zaljubi. Ne pričamo o tome, ali znam da želi - zaključio je Slavko, prenosi Espreso.

Podsetimo, Vesna se pre nedelju dana pojavila kao specijalni gost na koncertu Dina Merlina. Naime, ona je nastupala sa njim na poslednjem od četiri nastupa u Areni i dovela publiku do vrhunca kada je s Merlinom otpevala čuvene "Jorgovane".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading