Boki 13
Foto: Alo/Printscreen

Makedonski šoumen Boris Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 nedavno je pušten iz zatvora, a navodi se da je takva odluka doneta zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Trenutno se ne zna kako je i kako izgleda, a od 2020. godine, kada je uhapšen u slučaju "Reket" postoji samo jedna njegova fotografija koja se pojavila u javnosti, iz zatvora. 

Boki 13

Printscreen

 

On je, kako se može videti na istoj drastično promenio izgled i kilažu, što je bilo veoma komentarisano. Inače, fotografija se pojavila nekoliko meseci nakon što su ga navodno pretukla trojica zatvorenika.

Podsetimo, povodom njegovog puštanja iz zatvora, oglasio se i Bokijev advokat koji je objasnio zbog čega je osuđeni šoumen pušten.

- Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić, prenosi Skoplje 1.

Inače, Boki je imao veoma ozbiljnu operaciju želuca gde mu je odstranjeno 90% želuca. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading