Marija Šerifović napravila haos u prodavnici
Foto: Alo/Printscreen

Poznata pevačica Marija Šerifović retko govori o svom privatnom životu, ali jedna stvar je sigurna - veoma je vezana za svoju majku Vericu. Njih dve često putuju zajedno, a Marija redovno ističe koliko joj znači vreme provedeno sa majkom.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila njihova zajednička fotografija iz vremena kada je Marija bila beba. Mnogi su primetili neverovatnu sličnost između Marije i njene majke, komentarišući kako je pevačica bukvalno "kao jaje, jajetu" svojoj majci. Slika na kojoj Verica drži malu Mariju izazvala je veliku emotivnu reakciju kod mnogih.

Iako retko govori o privatnom životu, Marija Šerifović nije krila koliko joj je važna podrška i prisustvo njene majke. Često ističe kako rado provodi vreme sa Vericom i kako su njih dve veoma bliske. 

Fotografija na kojoj Verica drži malu Mariju izazvala je lavinu emotivnih reakcija na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali kako je Marija sada preslikana svojoj majci, dok su drugi isticali koliko je divno videti ovako iskren odnos između majke i ćerke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading