Andreana i Selma
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Skandal oko Selme Bajrami, nakon što je na jednom nastupu pevala numeru "Valle Kosovare" i pokazivala tom prilikom dvoglavog orla, ne prestaje, a nakon što su je osudile brojne javne ličnosti iz Srbije, ima i onih koji smatraju da ovaj potez nije skandalozan.

Naime, Andreana Čekić smatra da je hajka na nju neopravdana i da nema potrebe da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i da svi mi imamo neke simbole, običaje i zastave.

- Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske. Neko sam ko je uvek za ljubav, svi imamo neke svoje običaje, znakove, zastave... Nek svi rade šta žele, pa nije ubila čoveka. Pitanje je da li je loše ono što je ona uradila ili što predlažemo da joj se zabrani... Jesmo li mi kao bolji ljudi? Nismo - rekla je ona i istakla takođe da se ne slaže sa zabranom ulaska u Srbiju Jadranki Barjakterević, koja je veličala Crnu Goru, a pevala protiv naše zemlje "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije...".

Andreana je istakla da ne vidi ništa sporno u pomenutim potezima svojih koleginica, ali da, lično, ona tako nešto nikada ne bi uradila.

- Moja publika su svi. I Srbi i Hrvati, muslimani, Albanci... - zaključila je ona za portal "24sedam".

Podsetimo, javnost u Srbiji žestoko je osudila ovaj potez Selme Bajrami, a mnogi traže i da joj se hitno zabrani ulazak u našu zemlju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Paja

22.01.2024 15:13

Andreana vodi selmu odakle si ti pa nek ti peva .Ni ti nisi nista bolja od nje