Nedeljko Biklić
Foto: Printscreen/Printscreen KurirTV

Nedeljko Bilkić na muzičkoj sceni je već decenijama. Iako je sada prepoznatljiv po velikim hitovima koji su mu tokom života otvorili mnoga vrata, pevač priznaje da nije oduvek bilo tako.

Naime, Nedeljko je otkrio da je odrastao u velikom siromaštvu, te da se situacija promenila tek kada je počeo da se bavi muzikom. 

- Sveobuhvatno, u životu i krajeri, najteže je bilo kada sam sa 15 dana ostao bez oca, a majka imala 30 godina i šestoro dece. Taj život do moje 20 godine, dok nisam počeo da pevam i zarađujem paru, bio je vrlo težak. Nemaš da pojedeš svaki dan, maltene sam bio gladan, nemaš odeću, obuću adekvatnu. Došao sam u Beograd obučen u Crvenom krstu. Bio sam prava bosanska sirotinja. Posle se sestra udala, kada je imala 17 godina, postao sam ujak njenom detetu kada sam imao svega pet godina. To su bili teški dani - rekao je on, pa se dotakao lepših dana svog života. 

- Kako je karijera krenula, prvi honorar potrošio sam na svoje drugove sa fakulteta, odveo ih na tacni da biraju šta da jedu, u menzi, da se najedemo. Sada se ima, hvala Bogu. Moji sinovi, petoro unučadi, snaje, ja sam sada prebogat. Kaže moj sin stariji, tata za 50 godina života ljudi ne stvore mnogo, a ti si rođen tu gde jesi, prošao si ceo život, završio fakultet, otišao u Kanadu, obezbedio deci život... Kaže sin da neko ne stigne ni za 300 godina - zaključio je pevač za Kurir. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading