PROSLAVA 24. ROĐENDANA U SUVOM LUKSUZU Đoković ženi priredio nestvarno iznenađenje, a tek kad vidite gde su otputovali
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Saška Đoković uživa u velikoj ljubavi i braku sa bivšim teniserom Đorđem Đokovićem, inače bratom Novaka Đokovića.

Par je zimsku klimu zamenio letnjom, te su tako otputovali na egzotičnu destinaciju, kako bi komotno proslavili Saškin 24. rođendan.

Ono što će voditeljka definitivno zapamtiti je iznenađenje koje joj je priredio mladi Đorđe, a koje je nju ostavilo bez teksta.

Prvo joj je priredio nestavan doručak u bazenu sa magičnim pogledom, a potom je duž celog hodnika napravio cveće u slovima njenog imena. U kupatilu je Sašku sačekala napunjena kada sa laticama ruža, a na krevetu su od peškira bila napravljena dva labuda, dok je na stočiću pored bio kolač sa emotivnom porukom.

- Srećan rođendan Aleksandra - bilo je napisano čokoladom na tanjiru i pored toga još ruža.

Ono što je neosporno je da se Đorđe veoma potrudio, a Saška je ostala bez teksta i sve to objavila na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Saška i Đorđe Đoković krstili su nedavno sina Aleksandra u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Na spisku zvanica našao se mali broj ljudi, samo najuži krug prijatelja i porodica.

Ceremoniji su prisustvovali Novak i Jelena, Marko sa devojkom, a snimke sa krštenja podelila je i sama Saška.

Đorđe i Saška venčali su se 12. septembra prošle godine na luksuznom slavlju u Beogradu i u Crnoj Gori. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović,  Aleksandre Prijović, kao i mnogi drugi...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading