Željko Joksimović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Prva supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, nikada se nije eksponirala u medijima niti govorila o svom bivšem suprugu, kao ni o njegovoj sadašnjoj ženi, voditeljki Jovani Joksimović, makar ne u javnosti, ali se ne libi da na društvenim mrežama iznese svoje mišljenje o gotovo svakoj temi.

Svaka njena objava na Instagramu privuče veliku pažnju, a jedna od objava se ticala i nasilja u porodici i tom prilikom je Vesna svašta napisala, a mnogi su pomislili da se tiče upravo Jovane i Željka.

Vara te? Pa šta? Neće to, rođače, samo od sebe. Pre nego što digneš ruku, spusti ton, obrati pažnju gde si omanuo, kad si je i čime izdao. Šta si obećao da nisi ispunio, da li si je slušao dok je pričala, u šta si zevao dok je molila za malo pažnje? Jesi li pomogao u kući, jesi li zaradio za hleb, jesi li joj bio podrška? Ako jesi, a ona je, kao što obično kažeš, fu***, jbg, sam si birao! Pogrešio si, nije smak sveta, oprosti se od nje i nađi sebi sveticu. Pa, baja si, možeš ti i bolje. Ona te ne poštuje? Ima koja će te poštovati, gle koliko je žena svuda okolo - napisala je ona i dodala:

- Odakle ti pravo da biješ - postavila je pitanje prva Joksimovićeva žena, pa dodala:

- Da li nekom određenom muškarcu ili svakome ko "diže ruku" na ženu, nije nam poznato. Potpis na parčetu papira nije vlasnički list. Nije ti ona komad nameštaja niti deo očevine. Ne mora ona ništa, kao što ne moraš ni ti. Ni da ti kuva, ni da ti titra, ni da ti bude verna. Da si bio njen heroj, ne bi ona primetila ni da postoje drugi muškarci. Udri, rođače, ali sopstvenom glavom u zid! Kad si govedo, logično je da imaš rogove - zaključila je ona i tom prilikom izazvala buru, a i mnoštvo pozitivnih komentara na svoj stav, koji je, mnogi su zaključili tada, veoma pravičan.

Podsetimo, Vesna je bila prva Željkova ljubav iz srednjoškolskih dana, koja je krunisana brakom kada je Željko imao dvadeset tri godine. Pevač iz braka sa njom ima ćerku Minu, a poznato je i da oboje potiču iz istog grada, Valjeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading