Dea i Selma
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Selma Bajrami razbesnela je javnost kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom ona tokom svog nastupa veliča Veliku Albaniju pokazujući simbol dvoglabvog orla.

Na ovaj postupak je malo ko ostao imun, a sada je voditeljka Dea Đurđević prokomentarisala ovaj skandalozni pevačicin postupak. 

Dea je na početku izjavila da je očekivala sasvim suprotnu reakciju od Selme, nakon što je napravila veoma ružan gest prema srpskoj publici:

- Videla sam snimak i očekivala sam izvinjenje publici u Srbiji, a umesto toga sam pročitala objašnjenje i optužbe da neki “mozgić” želi da joj “ugrozi odnos sa publikom u Srbiji”. To je već uradila sama svojim činjenjem - kazala je Dea koja je objasnila u čemu je srž problema i gde je zapravo publika u Srbiji omalovažena:

- Razumem da pevač peva sve i svima, ali koreografija koju je ona izvela pokazujući onaj simbol je nož u srce i ponižavajuće prema zemlji i publici koja joj je izgradila karijeru i gde je bila rado slušana. Ako je važilo za Jadranku što ne bi važilo i za Selmu, ako me razumete - zaključila je voditeljka za "Informer". 

Podsetimo, ni voditeljka Jovana Jeremić nije ostala imuna na postupak pevačice Selme Bajrami. 

- Kao što smo zatvorili Jadranku Barjaktarević i objasnili joj da ne može tako da se ponaša prema našoj zemlji, odnosno može ali evo kako kako prolazi, tako će svako od sada proći, odnosno svaki pevač koji na bilo koji način pokuša da ugrozi našu zemlju Srbiju, u kojoj su zaradili milione! Bićete na najgori mogući način komentarisani u medijima, razapeti ćete biti bukvalno bez kompromisa! - bila je oštra Jovana u svom izlaganju.

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading