DOKTOR NAUKA, ESTRADA JE NE ZANIMA! Pevačica ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu, a svi se pitaju kako izgleda
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Folkerka Sanja Đorđević, može da bude ponosna na svoju ćerku Ivanu, koja se ne pojavljuje u javnosti jer je estrada uopšte ne zanima.

Sanjina naslednica u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja jednom prilikom.

Podsetimo, Sanja Đorđević poslednjih godina se nije medijski eksponirala, ali posebnu pažnju uvek je privlačila njena ćerka Ivana koju je dobila iz braka sa fudbalerom.

Pevačica je jednom prilikom istakla da joj je sadašnji suprug prilikom upoznavanja na prvi pogled bio ružan, ali da se vrlo brzo zaljubila u njega i stvorili su čvrstu zajednicu koja odoleva svim preprekama, pre svega daljini i životu u koferima.

Život na dve adrese za njih nikada nije predstavljao problem, mada je Sanji teško palo kada je njen muž 2018. godine morao ponovo da se preseli u drugu zemlju zbog posla. Dobio je angažovanje u jednom fudbalskom klubu u Sloveniji, a pevačica vreme uglavnom provodi u Beogradu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading