BIO JE UCENJEN: Kija otkrila zašto je Sloba ostavio Lunu, o ovome se dugo ćutalo
Foto: Alo/ilustracija

Pevač Sloba Radanović pre nekoliko godina svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar javno je prevario sa Lunom Đogani tokom njihovog boravka u Zadruzi.

O njihovom odnosu se mnogo spekulisalo, pogotovo posle raskida, a Kija je jednom prilikom otkrila zašto je pevač ostavio Lunu. 

Naime, Kija je otkila da je Radanovića menadžer uslovio da stavi tačku na odnos sa Đoganijevom.  

- Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz "Zadruge" da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna - kazala je Kristina za "Svet" pre dve godine.

Nakon Kristininih tvrdnji, Sloba je tada prokomentarisao navode bivše žene.

- To me ne zanima. To je prošlost. Ne volim da pričam o bivšima uopšte. Ne želim da komentarišem njih. Sve što je bilo iza mene, neka ostane iza mene. Ja sam čovek koji gleda napred, ide uzbrdo - rekao je pevač za Kurir, vidno iznerviran. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Oggy

26.11.2023 19:21

Sloba je uvek bio u disharmoniji sa onim sto misli ,kaze i uradi to smo vec videli u rijalitiju kad je izdao suprugu pa obecavao ljubavnici brak ,ponizavao suprugu a potom uvidevsi da je narod zavoleo i dao podršku Kristini okrenuo se njoj obecavajuci joj zajednicki zivot i decu da bi to na kraju negirao!Perfidna manipulatora koji se ozenio adminkom prve ljubavnice mnogo bre zapetljano!