Era Ojdanić o Selmi Bajrami
Foto: Alo/Printscreen

Snimak Selme Bajrami koja peva i pokazuje dvoglavog orla (koji mnogi smatraju simbolom Velike Albanije), šokirao je javnost, a neki smatraju da bi pevačici trebalo zabraniti ulazak u ulazak u Srbiju zbog ovog poteza, a ovim povodom oglasio se i folker Era Ojdanić, te dao svoj sud o pomenutoj situaciji.

- Ona je kvalitetan pevač i dobro izgleda, meni lično ne smeta. Srbija je jedna velika kapija koja svakoga prima - istakao je Era za Alo!, te se osvrnuo na razne navode da se pevačici treba zabraniti ulazak u Srbiju:

Era i Palčica

Printscreen Amidži šou

 

- Ma ne. Može da povede i dobre drugarice, opušteno, neka uživa - zaključio je Ojdanić za Alo!

Inače, Selma Bajrami je nedavno u emisiji Amig Šou imala neprijatnu situaciju dok je slušala o intimnim odnosima Ere Ojdanića na šta je reagovala burno govoreći voditelju da promene temu.

- Toliko mi je bilo neprijatno zbog Ere Ojdanića. Jako sam se loše osećala zbog vulgarnih ispada Ere, plazio se, slinio je nada mnom sve vreme. Pričao o s*ksualnim stvarima, može da mi bude deda. Familija koja to prati na malim ekranima, a on se tako ponaša. U jednom momentu nisam htela da ćutim, bilo mi je neugodno zbog Ere Ojdanića - rekla je ona tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading