Selma Bajrami
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/amigshow

Nakon što je isplivao snimak na kom Selma Bajrami na svom nastupu peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i uz nju pokazuje dvoglavog orla, pevačica se oglasila za Alo!.

Naime, Selma je istakla da muzika prevazilazi sve prepreke, te da će rado pevati i srpske pesme.

- Pošto vidim da je neki mozgić pustio sminak sa mog nastupa u Sarajevu gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos sa publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim - rekla nam je Selma, pa dodala:

- Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji koreni su sa Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, te ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kada dođem u Beograd, ako mi neko zatraži, na primer, "Odakle si, sele", rado ću je otpevati - rekla je ona, pa istakla da muzika pobeđuje svako zlo.

- Ja sam uvek bila pevačica koja za sve narode. i za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Svako će protumačiti onako kako želi, a ja vam šaljem ljubav - zaključila je Selma za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vla

25.11.2023 16:38

Sta reci, jednostavno ignorisati takve pevace, ne slusati njihove pesme i ne ici na koncerte gde oni pevaju, ima albanaca mnogo, neka pevaju njima i ustasama