Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Voditeljka Jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, rasplakala se u emisiji uživo nakon što se prisetila jedne životne situacije.

Naime, Jovana je opisala situaciju u kojoj je njena drugarica doživela jezivu saobraćajnu nesreću.

- Ovo što ću ispričati je moja velika trauma. Imala sam jednu drugaricu, bila je lepa kao Bog, i danas smo najbolje drugarice. Zajedno smo trenirale odbojku, a njoj je tata kupio motor. Motor je bio sa velikom kubikažom, nije mogla u potpunosti da manevriše. Vozila je po selu, a jednog dana je doživela saobraćajku na krivini, 200 metara od moje kuće, udarila je motorom u traktor koji je nosio bale sa sena, udarila je u retrovizor, izbila je sve zube koje je imala. To je njoj promenilo život. Moj najveći strah je od motora nakon toga - rekla je Jovana koja nije mogla da zadrži suze. 

Voditeljka se u emisiji prisetila i trenutka kada je posetila drugaricu nakon operacije.

- Imala je brojne operacije, toliko sam teških momenata proživela, a jedan neću zaboraviti. Ja sam nju posetila, sećam se da sam došla kod nje kući, kada je silazila ni stepenice nikad neći da zaboravim njeno otečeno lice nakon svih operacija. Ona je hvala Bogu sada dobro - rekla je Jovana koja nije mogla da zaustavi suze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading