Pevačica trudna
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Zorana Simeunović čeka dete sa kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim je pet godina u skladnom i harmoničnom braku.

Zorana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i otkrila pol bebe, te je tom prilikom pozirala u haljini roze boje, sa balonima u rukama i otkrila da čeka devojčicu.

- Čekala sam te Jovana, godinama… Moja si… Tu si… Dolaziš… - napisala je Zorana i raznežila javnost, a komentari i čestitke nisu prestajali da se nižu.

Podsetimo, vest da pevačica Zorana Simeunović čeka bebu sa 30 godina starijim suprugom kompozitorom Stevom Simeunovićem odjeknula je širom regiona, a budući roditelji nedavno su govorili kako protiče njeno blagosloveno stanje, kao i kako su saznali za najsrećniju vest.

- Dugo smo i čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – iskrena je Zorana Simeunović.

Pevačica trudna

Printscreen

 

Zorana je ispričala i kako je izgledao trenutak kada su saznali da će postati roditelji.

- Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – isrpičala je Zorana što je i Steva Simeunović potvrdio za "Grand".

Značenje imena Jovana

Jovana je žensko ime hebrejskog porijekla. Izvorno je prema hebrejskim riječima יוֹ yo što je naziv za Boga i riječi חָנַן chanan što znači milostivo. Značenje imena predstavlja onu kojoj se Bog smilovao, milost božiju. Ovo ime predstavlja Božiju milost, čistoću i duševnost.

@alo_portal Kako vam se dopada ova verzija? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #teatairovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading