PUSTIO BRADU, KOSU, A TEK DA VIDITE TELO! Proslavio se u Zvezdama Granda, oženio koleginicu, a Saša Kapor je danas neprepoznatljiv
Printscreen

Pevač Saša Kapor drastično je promenio imidž pa ga sada na ulici malo ko prepoznaje. Kapor je pustio kosu i bradu, a često na društvenim mrežama pokazuje svoje novo izdanje koje nema ko ne komentariše.

On je, takođe, pored ove promene pokazao i reultate treninga pa se uslikao sa podignutom majicom, a svaki mišić na telu se ocrtravao.

Saša Kapor

Printscreen

 

"Potpuno neprepoznatljiv", "šta se desilo ovom čoveku", "ovo nije ista osoba", samo su neki od komentara.

Saša Kapor pojavio se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine, a od tada se njegov fizički izgled mnogo menjao.

Podsetimo, Nikolina Kovač i Saša Kapor nedavno su proslavili 10 godina braka u kojem imaju sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

Iako sada imaju idealan brak, Nikolina je jednom prilikom istakla da je imala probleme.

- Zataškavala sam stvari, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspela. Dogode se, međutim, momenti kada ne možeš da shvatiš zašto te je neko ko te voli doveo u ružnu situaciju i čime si to zaslužio. Tada dođe do tačke pucanja koja prouzrokuje prvo razmišljanje o razlazu, a zatim i razgovor o tome. Ljudi često nepromišljeno reaguju, sada kada na sve to pogledam, mislim da nismo bili dovoljno zreli za razvod. Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću. Saša i ja smo karakterno dosta različiti - pričala je ona tada za "Story".

@alo_portal Kako vam se dopada ova verzija? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #teatairovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading