Evo kako danas izgleda Nataša Rodić
Foto: Alo/Printscreen

Nataša Rodić, starija sestra Bojane Šijan i Bogdane Ražnatović, ostala je da živi u Titelu sa porodicom. Ona se još uvek nije udala za razliku od mlađih sestara, a dospela je u centar pažnje medija kada se Bogdana udavala za Veljka Ražnatovića.

Ona često putuje i aktivna je na Instagramu, a i te kako vodi računa i o svom izgledu. Sada je zapalila duštvene mreže pošto je pokazala kako je dovela figuru do savršenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Naime, pokazala je koliko je smršala i uvukla se u atraktivni kupaći kostim sa velikim prorezima i alkama, koji je otkrio bujni dekolte, a njen izgled oduševio je mnoge. Nataša je svoju figuru dovela do savršenstva, pa na svom profilu redovno pokazuje koliko je smršala.

"Au, kakva bomba", "Kao Kleopatra si sa tim lancima", "Top izgledaš", "Bomba", "Bravo", "Svaka čast" - nizali su se komentari.

Podsetimo, Nataša se i dalje nije udala, ona je rešila da obnovi vezu sa bivšim dečkom, sa kojim je dugi niz godina u turbulentnom odnosu, prenosi Blic.

Natašine mlađe sestre Bojana i Bogdana imaju obe po dva sina, a mediji su pre nekoliko dana da Bogdana Ražnatović čeka trećeg sina sa Cecinim sinom Veljkom.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading