Nova Godina
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Još nije otkriveno ko će uveličati doček 2024. u srpskoj prestonici, ali jedno od najvećih imena na estradi napraviće ludu žurku na Gradskom trgu u Rumi.

Već svi naslućuju da je reč upravo o Aci Lukasu koji će zapevati u najluđoj noći upravo na ovoj opštini, a kako će na binu izaći već od 18 časova, ove godine biće u prilici da se zabave svi, pa i roditelje sa decom.

Na sceni za Novu godinu Lukasu će se pridružiti  još jedno veliko ime narodne muzike – Miroslav Ilić, koji će održati koncert od 20 časova, dok će Mitar Mirić u 22 sata izaći pred publiku s kojom će ući u 2024. godinu.

Posle nastupa u Rumi i druženju sa publikom na trgu, Miroslav Ilić će nastupiti i u Beogradu u hotelu Jugoslavija, dok će Aca Lukas nastupiti na najvećem splavu – restoranu na Balkanu – Kopernikus.

To nije sve što će Opština Ruma pripremiti ove godine, jer pored najvećih hitova gorepomenutih pevača, za građene Rume opština je obezbedila i rakiju i kuvano vino, a najverovatnije i pečenog vola na ražnju za sve okupljene, saznaje "Hype".

Podsetimo, nedavno je objavljen film “Pokidan” po motivima iz života Ace Lukasa, kojom je otišao na regionalnu turneju, te je već 50.000 ljudi pogledalo sjajnu glumačku ekipu o popularnom folkeru. Tako će jedna od ludih žurki posle Štark arene, očigledno da se završi još luđom u novogodišnjoj noći u Rumi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading