Goca Tržan
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevačica Goca Tržan prošle godine odustala je od takmičenja na "Izboru za pesmu Evrovizije", a sada je otkrila pravi razlog. 

Naime, Tržanova već godinama radi na potomstvu sa svojim suprugom Rašom Novakovićem, a u periodu kada se održavalo takmičenje morala je da ide kod doktora. 

Odustala sam jer sam išla na vantelesnu oplodnju, to je bio jedini razlog – rekla je ona u emisiji "Amidži šou" i otkrila koga bi od kolega poržala na pomenutom takmičenju:

Ako budem imala dobru pesmu, ja ću se prijaviti ponovo, ali da kažem iskreno, nemam neku ambiciju sada da se ja takmičim nešto. Ima toliko lepih, mladih i talentovanih ljudi koji bi dobro predstavili Srbiju u svakom slućaju. Meni je Edita super uvek, dobro igra, sjajno izgleda i odlično peva.

Podsetimo, Goca se sa Majom Nikolić medijski prepire već duže vreme, a u emisiji je otkrila da će pevačicu tužiti zbog svega što je iznosila na račun njenog imena. 

- Sve je prelilo čašu, preterala je sa rečnikom, sa svime. Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila pre sedam godina, što nije tačno. Ja nisam izgovorila ništa ni za nju ni za njenu muziku. Ta pesma o kojoj ona priča, ja i dalje mislim da je lepa i to je to.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading