Dino Merlin koncert
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Balkanska zvezda Dino Merlin održao je sinoć četvrti uzastopni koncert u beogradskoj Štark areni, za koji mnogi smatraju daje bio i najemotivniji.

Naime, kao specijalna gošća, sinoć je bila Vesna Zmijanac sa kojojm je zajedno izveo pesmu " Kad zamirišu jorgovani", za koju mnogi smatraju da je jedan od najlepših dueta sa ovim prostora.

Publika je celo veče u glas sa njim pevala najveće hitove, a kada je došlo vreme za rastanak, Merlinu su zasuzile oči, pa je beogradskoj publici poručuo:

- Molim vas da upalimo sve mobilne telefone. Osvetlimo noć, osvetlimo jedni drugima put, da ne zalutamo, da ne izgubimo naše snove, naše želje i ovaj sjaj od zvezda - rekao je Merlin i izveo svoj hit "Deset mlađa", koja počinje sličnim rečima.

Nakon toga, koncert je završio pesmom "Jedan dan, jedna noć", baš kao i prethodne tri noći.

Podsetimo, sinoć smo na koncertu imali priliku da vidimo i ćerku Dina Merlina, Naidu, koja se retko pojavljuje u javnosti.

@alo_portal Ovo se čekalo! Vesna Zmijanac je specijalni gost na četvrtom koncertu Dina Merlina, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin #vesnazmijanac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading