Žarko laušević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Što je bio stariji i zreliji, legendarni Žarko Laušević sve više je govorio samo o deci.

Naime, osim svoje troje dece kojima je pružio ljubavi za još tri života, Lauš je poslednjih godina pritiskao svakog od njih troje da misle i na potomstvo, te da ga učine najsrećnijim dedom na svetu, prenosi navodno izvor Republike.

Potreseni tom činjenicom da njihov otac nije stigao za života da se raduje unucima, Žarkov sin Dušan i ćerke Asja i Jana potresli su se i zbog toga. A kako tvrde izvori Republike, moguće da prvo muško dete, ako se rodi u njihovoj familiji, nosi ime po njemu - Žarko.

- Nije to sigurno, niko to nije potvrdio, ali to je najmanje što mogu da učine za njega sada, kad ga više nema ukoliko se svi troje slože. On im je često govorio koliko priželjkuje unuče i da gori od želje da ga drži u naručju: "Ma, samo da ga jednom obavijem svojim rukama i prislonim na grudi!" Mnogo je voleo decu. I svoju, a i tuđu. A svi kažu da se unuče najviše voli. Šteta što ga je bolest tako rano odnela da ne doživi tu najveću radost - priča za Republiku izvor blizak porodici Laušević i nastavlja:

- Iako je najstarija ćerka Asja već dugo u braku s crnogorskim muzičarem Nikolom Boškovićem, nije Žarko samo od nje očekivao da se ostvari kao majka. Nije to nikad rekao naglas, ali je svakako silno želeo unuke kao i svaki roditelj od sve svoje dece i sve ih je i savetovao da ne to ne odugovlače, ali je sudbina bila drugačija - zaključio je izvor Republike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading