Goca Božinovska
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Goca Božinovska juče je proslavila slavu Aranđelovdan u krugu porodice i prijatelja, pa nam se ljubazno izvinila što nije mogla da odgovori na naše pozive i poruke. 

Kako je navela, od ranog jutra posvetila se gostima i bogatoj trpezi koju uglavnom sama priprema, pa mobilni nije ni uzimala u ruke. Danas nam se pak javila, ali samo na kratko da se zahvali što smo se setili da čestitamo slavu.

- Sve je bilo jako lepo i svečano, mi uvek slavimo u krugu najbližih. Fino se pojede, malo zalije, ispričamo se... Lepe su slave baš zbog toga što nas sve okupe kao nekad - izjavila je Goca za Alo! i dodala da su na večeri bili i Veljko i Bogdana Ražnatović sa kojima se njen sin Mirko orodio.

- Jao kako je Bogdana slatka onako trudna, a ugojila se taman, nema ni gram viška... Predivna je i uopšte nije razmažena trudnica, mada je ona već iskusna majka - priča Goca za Alo! i dodaje:

- Mnogo volim i Veljka, i sada naravno Bogdanu, njih dvojica su se oduvek družili, a sad su se i orodili preko Bojane i Bogdane i to je zaista prelepo, ja sam presrećna zbog toga. Bogdana je mislim već četvrti mesec, a mi smo to odavno znali, od samog početka, ali nije naše da o tome govorimo, pogotovo ne javno. Svakako sam presrećna zbog njih - objašnjava Goca za Alo! i otkriva kad će njen Mirko da pravi treće dete:

- Mislim da moji još neće, mala je razlika između ove dvojice, pa bi bilo naporno. I ovako nije lako, ali imamo ženu koja ih čuva. Tu sam i ja, ma ništa dok baba ne uskoči - zaključila je Goca za Alo! i za kraj potvrdila sve što nam je pre nekoliko nedelja rekla njena prijateljica Zlata Petrović.

- Sve vam je rekla moja Zlajka, povukla sam se u kuću sa porodicom jer pomažem oko dece Bojani i Mirku, ali i zbog činjenice da me oni toliko opuštaju i raduju da ja vama ne mogu da opišem - istakla je ponosna baka koja je i dalje zgodna i lepa pevačica, ali kaže da još ne planira da se vraća na scenu.

@alo_portal Volim sve pesme, muzika spaja ljude: Dragana Mirković uoči Merlinovog koncerta u Areni #alo #alodnevnenovine #aloonline #draganamirkovic #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading