Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je novi editorijal na svom Instagram profilu. 

Karleuša je za ovo fotografisanje odabrala "Versaće" zlatnu kombinaciju u kojoj je bila od glave do pete, opasana lancima. Njene obline došle su do izražaja i u ovom nesvakidašnjem izdanju, a preko intimnih delova su samo lanci

Na glavi i vrati imala je isti detalj, a na nogama je ponela sandale sa visokom potpeticom koje su takođe bile u zlatnoj nijansi. 

Pevačica je ovom prilikom najavila svoje novogodišnje nastupe što je naišlo na veliko oduševljenje publike. 

- "Kraljica u zlatu", "Kako si samo ekstremno lepa", "Kad najjača na svetu pre*i*ka zagrmi", "Boginja", "Kraljica" - bili su samo neki od komentara ispod Jelenine objave. 

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je sve ostavila bez teksta kreacijom u kojoj se pojavila na proslavi jednog magazina, a tom prilikom sve oči bile u uprte u pevačicu. Ona je za taj događaj odabrala crnu široku korset haljinu sa karnerima. 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading