Indi i Edita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 govorio je o početku svoje karijere, pa se dotakao i Indi i Edite Aradinović sa kojima je u srodstvu. 

- To je bio neki potpuno novi muzički fazon sa kojim sam se izdvojio. Soul, dens.. Indi je bila tu i još niko nije znao da će se ona baviti pevanjem. Edita je bila još mlađa, i napravila je bum veliki! Tada je imala 11,12 godina. Nije pevala i igrala, ali bila je u spotu - rekao je.

Otkrio je i kako je reagovao kada je čuo da su se Indi i Edita potukle, pa sve šokirao izjavom da su odmalena učili da se tuku.

- Ja nisam verovao kada sam to čuo, pa dva druga, pa dva brata. Ja sam se sa Gagijem stalno tukao. Naučili su nas da imamo svoj gard. To je borba za opstanak da naučimo kroz život da moramo da se borimo - rekao je Baki za "Kurir". 

Podsetimo, Baki je nedavno postao deda. Njegov prijatelj Sani oglasio se nakon toga i otkrio da Baki nikome nije javio srećne vesti, što im je zapravo i čudno, kao i da niko nije znao da mu je ćerka trudna.

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading