Žarko
Foto: Alo/Alo

U toku je komemoracija Žarku Lauševiću u JDP-u  koja je počela u 11 časova, kojoj prisustvuje veliki broj glumaca i glumica. 

Mnoge Žarkove kolege održale su govor na komemoraciji, a posebnu anegdotu ispričao je glumac Svetozar Cvetković. 

Portal Alo! nalazi se na licu mesta, a naša reporterka javlja da je glumac Svetozar je ispričao na anegdotu sa snimanja filma, kad je Žarko ugledao scenu na jednom grobu, koja ga je zaprepastila.

- Rekao mi je: "Ovaj datum na ploči je isti dan kad sam ja ubio dva mladića. A otac mladića se zove isto. Ćutali smo i otišli za Trebinje" - ispričao je glumac. 

- Jedan. Jedan je mali beli pas ostao bez svog gospodara. Posmatrao sam ga kako tumara od vrata i vrata i čeka tren da padne u nesvest, videći nasmejano lice gazde na kućnom pragu. Anita je spremila večeru u Njujorku, gledali smo Evroviziju, pitali se da li ćemo biti u prvih deset. Slušali naivne šlagere, gledali kutije sa natpisom "Za Beograd" - rekao je Svetozar, pa ispričao priču o vidovnjaku i griži savesti:

Osećao sam sve ove godine odgovornim što te nisam uputio da se javiš čoveku koji vidi prošlost i budćnost. Te godine, bilo je njih 15 koji su se javili da nešto proreknu. Kaže: "Nisam se javio" - ispričao je on.

Podsetimo, slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine nakon kratke i teške bolesti. Kremacija i ispraćaj zakazani su za 14 časova na Novom groblju.

Alo/O.K.

@alo_portal Porodica Žarka Lauševića prvi put u javnosti: Deca nema od bola! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading