Mima
Foto: Alo/Alo

U toku je komemoracija Žarku Lauševiću u JDP-u  koja je počela u 11 časova, kojoj prisustvuje veliki broj glumaca i glumica. 

Na komemoraciju je, pored brojnih kolega došao i Lauševićev kum, Mima Karadžić. Mima je došao u crnini, sam i bio je vidno slomljen i tužan zbog gubitka dobrog prijatelja i kuma.

Kako je nedavno istakao, sa Lauševićem je bio u kontaktu do poslednjeg dana, a ranije ga je često i posećivao.

- Nije tačno da smo Žarko i ja bili u svađi, a kamoli da nismo razgovarali 20 godina. Takođe, nije tačno ni da sam poznavao porodicu žrtve tragičnog događaja u Podgorici. Sa kumom sam bio u kontaktu do poslednjeg dana, a i ranije sam ga često posećivao - rekao je Mima Karadžić nakon Žarkove smrti za domaće medije. 


Ekipa portala Alo! nalazi se na samom događaju, a Mima je na komemoraciji održao i emotivan govor. 

Kad smo bili klinci, igrali smo se i pozorišta. Igrali se, bilo je divno, upoznali smo starijeg druga, zvao se Sloba. On nas je okupljao, pravili smo pozorište, nazvali ga "Dodest". Došao je jednog dana klinac, rumen u obraze, primili smo ga u društvo. To je bio Žarko. Posle toga je Sloba napravio predstavu "Marko Kraljević Superstar". Obišli smo celu Jugoslaviju i divno se družili. Pesmom je završavao, podsećala ga je na njegovo Cetinje - ispričao je Mima, pa izrecitovao pesmu "Kari Šabanovi".

Ispraćaj i kremacija biće obavljeni na Novom groblju u Beogradu sa početkom u 14 časova.

Alo/ Olgica Kosovac 

@alo_portal Porodica Žarka Lauševića prvi put u javnosti: Deca nema od bola! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading