Rođendan Ace Sofronijevića
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević  juče je proslavio jubilarni 40. rođendan, a ovim povodom usledile su brojne čestitke od porodice, prijatelja i kolega. 

Naime, poznati harmonikaš povodom svog rođendana napravio je gala proslavu u jednom restoranu u Beogradu, a brojne poznate ličnosti došle su da uveličaju Acino slavlje, a ambijent i atmosfera su bili na zavidnom nivou.

Među prvima su stigli Zorica Brunclik i Kemiš, a za Sofronijevća su spremili zanimljivu „tortu“, koja je cela bila od malih flašica alkohola, tačnije malih čokanjčića, koji su bili poređani na nekoliko spratova, što je privuklo ogromnu pažnju. 

Zorica se u jednom trenutku latila mikrofona i za jedno sa Sašom Matićem otpevala čuveni hit "Kako ti je, kako živiš", dok je harmoniku svirao njen suprug Kemiš. 

 

 

Prisutni su bili oduševljeni ovom izvedbom, a slavljenik Aca je svom kolegi Kemišu udelio i bakšiš

Podsetimo, Sofronijević je bio u dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, koju je verio. Iako su mnogi mislili da će pred oltar odvesti voditeljku do toga nije došlo, a on sada uživa u ljubavi sa zgodnom doktorkom.

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading