DOVOLJAN JE BIO POGLED U NJEGOVE OČI DA SE PREPUSTIM Nataša Ninković posvetila dirljive reči Žarku Lauševiću
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nataša Ninković decenijama je na glumačkoj sceni, međutim, prvi put je sa Žarkom Lauševićem sarađivala pre dve godine.

U pitanju je serija "Kalkanski krugovi", a glumica je govoreći o svojoj ulozi otkrila da je imala tremu pred kadar sa kolegom.

Ona je tim povodom istakla da joj je bila čast da sarađuje sa glumcem, ali da je bila i pomalo "histerična".

- To mi je bila želja. Imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam kad smo radili. Bila sam puna predloga. Bila sam čak malo histerična, jer to mi je zaista bila čast - rekla je Nataša ranije u emisiji "Beogradska hronika", a sada ju je slomila vest o preranoj smrti legendarnog Lauša.

Nataša se oprostila putem društvenih mreža od kolege kojem se divila i koji joj je bio uzor: 

- Otišao je još jedan od stubova i čuvara naše profesije... "Jedan" pred čijim smo darom i umećem klanjali ili uzarili naše dlanove tapšući mu... Pred čijom smo rečju utihnuli i postajali pažljivi slušaoci nadajući se da ćemo i mi jednog dana umeti tako duboko zaroniti. Jedan, pred čijim smo pogledom želeli da budemo bolji nego što jesmo... Veliki Žarko, sa kojim sam pre dve godine prvi put stala u kadar i celu noć nisam spavala od treme i uzbuđenja što snimam sa mojim omiljenim glumcem, plašeći se da neću umeti, da ću nešto zabrljati... I kad je krenuo kadar, dovoljan je bio pogled u njegove oči da se prepustim, da zaboravim na svaki strah, da se potpuno oslobodim, čak i da improvizujem i otputujem tamo gde je trebalo... Putuj sa anđelima, dragi Žarko - napisala je Nataša.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading