Karleuša odgovorila Stoji
Foto: Alo/Ataimages/Alo

Stoja Novaković iznela je svoje mišljenje o Jeleni Karleuši, što je navelo nju ubrzo da javno reaguje i odgovori joj.

Jelena važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, te često iznosi svoje stavove i iskreno, bez ustručavanja komentariše aktuelna dešavanja u vezi koleginica, tako da su joj upravo to mnoge od njih zamerile, te shodno tome postoji dugačka lista sa kojima nije u dobrim odnosima, međutim, to sa Novakovićevom nije slučaj.

Karleuša na proslavi rođendana poznatog magazina

Foto: Ataimages

 

Da se Karleuši prijatno iznenadila i da su joj godile Stojine pohvale i reči na njen račun, govori i činjenica da je javno podelila njenu izjavu na svom Instagram storiju i zahvalila joj se, a uz sve to je stavila i emotikone srca.

Podsetimo, Stoja je odala priznanje koleginici na hrabrosti da jasno i bez straha iznese svoje mišljenje, te naglasila da Karleuša "pomera granice".

 - Ja tu ženu baš, baš mnogo volim. Ona je za mene naša vanserijska priča, žena s druge planete. Da me pogrešno ne shvatite, ali Jelena Karleuša ima m*da da kaže sve što misli, da pomera granice koje niko nije do sada pomerio. Volim žene koje su jake, hrabre, koje gledaju napred u daleku budućnost - rekla je Stoja za Express.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading