Milan Marić
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Glumac Milan Marić sinoć je igrao predstavu "Bilo jednom na Brijunima", a sada je otkrio da je ovo prikazivanje bilo posvećeno preminulom Žarku Lauševiću.

Pored Milana na sceni su se našli Branislav Trifunović, Tihana Lazović i Sanja Marković, a aplauzom su odali počast preminulom kolegi.

- Bilo je neverovatno emotivno... Mi smo se zbunili... To je i prokletstvo i prednost ovog posla što, dese ti se tako neke stvari koje te nateraju na razmišljanje i imaš potrebu da se zatvoriš i da to poslažeš i nastaviš dalje, a onda dođeš i moraš da igraš predstavu. Izađeš pred, ne znam, petsto, šesto ljudi... Mi smo krenuli sinoć da igramo predstavu, znali smo i kome ćemo posvetiti igranje, i prosto, ta predstava je takva kakva je - na pola komedija, na pola drama... - rekao je Milan, pa otkrio da li je nakon jučerašnje tragedije glumačkoj postavi bilo do igranja. 

- Mogu da pričam za sebe - ne. Ali, ja znam da, nekako, to je to prokleto glumačko što, kada te celo telo vuče da nešto "ne", kada se nateraš na "da" onda se dese neke magične stvari. Sinoć smo odigrali predstavu i na tom aplauzu, naravno, pomenuli smo Žarka i dobio je i od nas taj aplauz. Nepisano pravilo je da, kad umru glumci, ispraćaju se ne minutom ćutanja nego poslednjim aplauzom, što je meni uvek nenormalno dirljivo. Tako je bilo i sinoć - zaključio je Marić na K1 televiziji. 

Podsetimo, Marić je Laušev odlazak izuzetno teško podneo, a od kolege se putem Instagrama oprostio potresnom porukom. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading