Žarko
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Vest da je Žarko Laušević preminuo u 63. godini, posle kraće i teže bolesti, rastužila je ceo region.

Od legendarnog glumca opraštaju se mnoge poznate ličnosti putem društvenih mreža. Dok jedni dele sećanja na njihove saradnje i zajedničke kadrove, drugi pišu o tome koliko su Lauševićeva dela ostavila neizbrisiv trag.

Glumac Nebojša Dugalić podelio je scenu u kojoj se našao sa Žarkom, a porukom je pokazao koliko ga je obožavao.

- Žare moj dragi, grli te tvoj Dugi i svom snagom ti prizivam put u pokoj zagrljaja Gospodnjeg. Neka ti se krst tvoj zemaljski u radost nebesku obrati. Nedostajaćeš mnogo. Hvala ti zauvek za svaki zajednički trenutak - napisao je Dugalić.

Mlada glumica Nina Janković podelila je fotografije u zagrljaju Lauševića, koja je nastala u pauzama od snimanja.

- Dragi moj Žarko, bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast biti u tvom društvu, deliti kadar sa tobom pa makar i na tri sekunde… Počivaj u miru - napisala je Nina Janković.

Mima Karadžić, koji je bio venčani kum Žarka Lauševića, takođe se javno oprostio od glumca.

- Putuj s anđelima moj dobri kume i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta - poručio mu je Mima Karadžić.

Petar Marić objavio je fotografiju na svom Instagram nalogu, njegove reči kidaju dušu. 

Jedan od glumaca sa kojima je Žarko radio na svom poslednjem ostvarenju, filmu "Heroji Halijarda", Nedeljko Bajić, oglasio se za Alo! i istakao duboku žal povodom gubitka ovakve glumačke veličine. 

- Čuo sam vest o smrti i strašno sam potresen. Ovo je zaista veliki gubitak. Znali smo da je bolestan, ali svi smo se nekako nadali da će prevazići tu bolest. Mnogo sam emotivno ovo doživeo - rekao je Nedeljko Bajić, sin Radoša Bajića, za Alo!.

@alo_portal Velika tuga! 💔 Srpski pozorišni i filmski glumac Žarko Laušević preminuo je u svojoj 63. godini nakon duge bolesti! #alo #fyp #fypシ #fypシ゚viral #žarkolaušević ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading